Dansk Skole Skak mangler gavegivere
Hjemmesiden har modtaget følgende indlæg fra Torsten Lindestrøm, formand for Dansk Skole Skak. Husk at blot en engangsgave på minimum 50 kr. (meget gerne mere!) vil hjælpe Dansk Skole Skak i deres forsøg på at blive godkendt som gavemodtager. Og hvis du nu vil give f.eks. 100 kr., så få en anden til at sende de ekstra 50. Snak med naboen, kæresten, arbejdskollegaen og stik en 50'er i hånden på pågældende og få ham/hende til at sende de 50 kr. Det er nærmste lovligt :-)


Hjælp skakken på vej!
Støt skolekskakken med en julegave på mindst 50 kr.
Af Torsten Lindestrøm

Kære skakspiller!

Vi skriver til dig, da vi i Dansk Skole Skak har brug for din hjælp til at opretholde vores gavegiverordning! Vi er godkendt af skattevæsnet til at modtage gaver pga. vores gode formål, hvilket betyder, at gaver til skoleskakken kan trækkes fra i skat, og støtter man skoleskak, er man fritaget for at betale arveafgift.

Vi mangler endnu 150 gavegivere for at kunne opretholde godkendelsen fremover. Gaver i alle størrelser er velkomne, men skal dog være på mindst 50 kr. for at tælle med.

Både gaver og godkendelsen betyder utrolig meget. Det har fx i 2007 gjort det muligt at afholde:

Vi vil derfor høfligt bede dig overveje, om du har lyst til at støtte gaveordningen og hjælpe os op på det nødvendige antal gavegivere. Kender du andre, for hvem dette måtte være interessant, så send endelig denne opfordring videre!

Sådan gør du!
Følg vejledningen på www.skoleskak.dk/gave, hvor du også kan se de andre gavegivere og finde dit navn, hvis du vælger at støtte os. Eller kontakt mig. På forhånd tak!

Med venlig hilsen

Torsten Lindestrøm
formand, Dansk Skole Skak

Mobil: 2844 7075 / e-mail: torsten@skoleskak.dk

Dansk Skole Skak – skak for alle børn og unge!

Til top