Vi mangler plads

Som I har kunnet læse i formandens leder for oktober, så mister Esbjerg Skak Union meget snart lagerlokalet på anden sal i Fritidshuset. HVis vi skal beholde det lille lokale på cirka 6 m2, så skal vi punge ud med cirka 1.300 kr. i kvartalet i husleje. Noget af en pris.

Vi er derfor i fuld gang med at rydde lokalet, som skal være tømt inden 1. november. Vi har stillet en masse ind i Centrums lokale, hvilket ikke just øger overskueligheden dér. Og så mangler vi stadigvæk at komme af med en del effekter. B.la. har vi et par gamle møbler, som nogen måske kunne have interesse i. Der er tale om et stort skrivebord med to jalousiskabe under, hvori der er en del glideskuffer samt et skab med 3 låger og tre skuffer. Det har utvivlsomt været dyre møbler en gang, så hvis du står og mangler ovenstående, så kan du få dem gratis. Lidt (meget) knofedt kan helt sikkert gøre dem flotte.

Hvis én af jer skulle have et hjørne på et loft, et kælderrum eller et lignende sted hvor vi kunne få opmagasineret noget af unionens lager, så kontakt hurtigst muligt unionens formand, Jens Nielsen, på tlf. 75-123975.