Dansk Skak Unions
88. enkeltmandsturnering
i Esbjerg 1997


ESU

Esbjerg Skak Union

inviterer unionens medlemmer til enkeltmandsturnering i Esbjerg.

Velkommen til Esbjerg i påsken 1997.

På Esbjerg Skak Unions vegne
Brian Isaksen

På Dansk Skak Unions vegne
Søren Bech Hansen


Velkomst ved borgmester Johnny Søtrup

Det er mig en stor glæde at kunne byde alle spillere, ledere, hjælpere og tilskuere velkommen til Esbjerg og de danske mesterskaber i skak.

Jeg håber, at alle - uanset hvordan det nu går jer - må få glæde af at deltage i mesterskaberne. Det er sporten, der står i højsædet, når det er et dansk mesterskab, der spilles om. Men det er naturligvis også væsentligt - selvom man kæmper mod hinanden - at dyrke det kammeratskab, der altid opstår, når man møder andre sportsfolk med samme interesser.

Selvom foråret ikke rigtigt er begyndt endnu, håber jeg, at I vil få tid til at se lidt på vores dejlige by. Jeg kan bl.a. varmt anbefale at besøg i badelandet i Svømmestadion Danmark, som vi tog i brug i september sidste år. Et godt sted at slappe af efter en god dyst ved skakbrættet.

I Esbjerg satser vi meget på idrætten. Vi har faktisk ambitioner om at blive Danmarks idrætsby nummer 1. Det er åbenbart ambitioner, som har givet genlyd i hele landet. Således er dette danske mesterskab allerede det tredje DM, der afholdes i Esbjerg - i år!

Vi er altid glade for at have gæster, og jeg håber, at stævnet må blive en succes, og at alle vil føle sig godt tilpas i vores by.

Endnu engang: Velkommen til Esbjerg!
Johnny Søtrup, Borgmester